World Cities Expo İstanbul

Yükleniyor Etkinlikler
Deprecated: tribe_get_view( $view = false ) işlevi, 6.0.0 sürümünden başlayarak kullanımdan kaldırıldı. Bunun yerine of this method without a defined $view will be completely removed soon. Please refer to https://evnt.is/v1-removal for template customization kullanın. in /home/akillisehirbursa/domains/akillisehir.bursa.bel.tr/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
  • Bu etkinlik geçti.
17 Nisan Çarşamba

World Cities Expo İstanbul

17 Nisan 2017, 00:00 - 19 Nisan 2017, 23:59
istanbul, Taksim
Istanbul, Turkey
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonu ile gerçekleşecek olan World Cities Congress İstanbul, 17-18-19 Nisan 2018 tarihleri arasında 12 ülke, 120 şehir, 102 teknoloji üreten firma ve 140’dan fazla konuşmacıya kapılarını açacak. Gelecekte dünyamızın nasıl şekilleneceği üzerine fikirlerin, projelerin ve tasarımların ele alınacağı bu dev teknoloji platformunda 10.000’i aşkın sektör profesyoneli ağırlanacak.
World Cities Congress Istanbul 2018’i günümüzün teknoloji sağlayıcıları ve kullanıcılarını geleceğin şehirleriyle buluşturan dünyanın öncü kurum ve kuruluşlarını bir araya getirecek şekilde planladık. Kent Teknoloji firmaları, sektörel sivil toplum kuruluşları, akıllı ev platform sağlayıcılarını, sağlık hizmetleri sağlayıcılarını, sigorta şirketlerini, medya kuruluşlarını, belediyeleri, belediye başkanlarını ve yöneticilerini, teknoloji ve şehircilik bakanlıklarını ve teknoloji sağlayıcılarını geleceğin teknolojilerine ilham verecek bu organizasyona davet ediyoruz.

Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Detaylar
Başlangıç: 17 Nisan 2017